Pazarlama Hunisi Nedir?

Pazarlama Hunisi Nedir?

Pazarlama Dönüşüm Huninizden Daha Fazlasını Nasıl Elde Edebilirsiniz?

Daha fazla olası satış ve çevrimiçi gelir elde etmek için pazarlama huninizdeki boşlukları kapatmak mı istiyorsunuz?
Bu 7 ipucuna göz atın.

SEO ile Sitenizi Optimize Edin

Arama motoru optimizasyonu (SEO) , web sitenizi işletmenizle ilgili çevrimiçi aramalarda daha üst sıralarda görünecek şekilde optimize etmenizi sağlar. Bu, daha fazla kişinin işletmenizi bulmasına ve nihayetinde müşteri haline gelmesine olanak tanır.
SEO, halihazırda hizmetleriniz için çevrimiçi arama yapan kişileri hedeflediğinden, işletmeniz için daha nitelikli potansiyel müşterilere ulaşmanıza da yardımcı olacaktır.

Dönüşüm Oranlarını Artırın

Dönüştürmek ve müşteri olmak için web sitenizin trafiğinin daha fazlasını mı istiyorsunuz?
Dönüşüm oranı optimizasyonu (CRO) , dönüşüm oranlarını artırmak ve çevrimiçi olarak daha fazla gelir elde etmek için sitenizin öğelerini optimize etmenize olanak tanır. inforlary'nin CRO planları, nitelikli ziyaretçilerin sitenizde kalmasını ve nihayetinde dönüşüm gerçekleştirmesini sağlamak için dönüşüm hunisi analizi ve testi içerir.

Ücretli Reklamlar Oluşturun

Tıklama başına ödeme (PPC) reklamları , yayına girdikleri anda sitenize ilgili trafiği çekmeye başlayabilir. PPC ve SEO ile organik sıralamalara ulaşmayı beklerken arama sonuçlarında yer edinebilirsiniz. Bu nedenle, web trafiğini ve gelirini hızlı bir şekilde artırmak istiyorsanız, PPC harika bir seçenektir.

Sitenizdeki Kullanıcı Deneyimini İyileştirin

Çevrimiçi olarak daha fazla müşteri çekmek ve dönüştürmek istiyorsanız, web sitenizde harika bir deneyim yaşadıklarından emin olmanız gerekir ve dönüştürmelerini mümkün olduğunca kolaylaştırmalısınız. inforlary'de UX tasarımcılarımız , yalnızca harika görünen değil aynı zamanda kullanıcı deneyimini geliştiren web siteleri oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Değerli İçerik Yayınlayın

İçerik pazarlaması , çevrimiçi ortamda daha fazla kişiye ulaşmanıza ve onları müşteri olmaya teşvik etmenize yardımcı olabilir. Harika içerik, sitenizin genel sıralama gücünü de artırabilir. Ve işinizi alanınızda bir otorite olarak konumlandırabilir.

Sosyal Medyada Varlığınızı Sürdürün

Sosyal medya , mevcut ve potansiyel müşterilerle ilişkiler geliştirmenize ve sürdürmenize yardımcı olabilir. Onlara işletmenizle ilgili önemli güncellemeler sağlayabilir ve şirketiniz hakkında diyaloğu teşvik edebilirsiniz. İnsanların işletmeniz hakkında soruları varsa, doğrudan sosyal medya üzerinden sorabilirler ve bu da satın alma olasılıklarını artırır.

E-posta ile İlişkileri Geliştirin

E-posta pazarlaması ile müşterilerle iletişim halinde olabilir ve yeni potansiyel müşterilerle ilişkiler geliştirebilirsiniz. E-posta pazarlaması, çevrimiçi olarak daha fazla gelir elde etmenize yardımcı olabilir. Ve inanılmaz bir yatırım getirisi potansiyeline sahiptir - harcadığınız her 10₺ için 440₺!

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp

İhyiyaçlarınıza Çözüm Bulalım!
inforlary Web Tasarım ve Dijital Pazarlama Ajansı olarak ihtiyaçlarınızı birlikte kararlaştıralım.
Formu doldurun veya 0555 444 6161'nolu Telefondan bize ulaşabilirsiniz.